Sounds

Jag har lyxen att samarbeta med några av de allra bästa ljudteknikerna och producenterna i detta rike. Under många år jobbade jag med GÖRAN PETERSSON, som producent och även tekniker i vissa produktioner. Jag har Göran att tacka för mycket, och det var han som A n R som uppmärksammade min första demo. Tillsammans gjorde vi Svarta Ballader, som mixades av underbara SIGGE KRANTZ. Ett givande och älskvärt projekt, som också blev en dörröppnare till min karriär. Göran har sitt eget creddiga,  hemliga skivbolag ”Brus och Knaster ”där han ger ut jazz och modern musik. Eftersom han är så devoterad till sitt kall, så har han inte tid att vara på facebook etc, men det finns en hemsida -www.brusochknaster.se.
Göran jobbar dag och natt, när han inte far runt på sin vespa på Stockholms gator…

JANNE HANSSON har spelat in många av mina skivor, till exempel Visor från Vinden. Hans studio, Atlantis, kallas av många musiker världens dyraste dagis. Den är som en stor lekplats med en varm, snäll och oerhört skicklig lekledare. Det finns aldrig ett problem hos Janne, han älskar musik och han är alltid uppmärksam på när det där extra händer hos hans dagisbarn. När musiken lyfter sig med dem som spelar. Jag längtar alltid dit.
Ett extra fint minne jag har är inspelningen av succe´n  Jul i Folkton.

JOHANNES BERGLUND har mixat ”Stjärnenätter”. Han är värsta stjärnan och det var mycket roligt jobba med honom i hans studio i Vasastan. Skivan är inspelad i min studio av ANTON SUNDELL, upcoming tekniker med stora öron. Han står även för två av mixarna på albumet.

Min mesta livetekniker är MATS ANDERSSON Ljud och Ljus Järvsö. Vi har samarbetat sedan 2006 och hans kvalité är osvikbar, även vid de mest ljudmässigt konstiga, jobbiga speltillfällena. Jag värdesätter honom högt och även hans kumpaner på firman, bl.a Henrik Martinsson och Stefan Nettsman. Mats är även en högklassiga turnéledare och surströmmingsfantast.

SVEN LINDVALL är hustekniker på Sally Wiola Sessions. Han har fantastiska Strawberry Studios, och jag är så glad för vårt samarbete.