Design & Kläder

Isabelle HällsjöGitarrbanden jag har tillverkas för hand av Isabelle Hällsjö. Hon är verksam stick-konstnär på Orust strax norr om Göteborg. Isabelle arbetar i lin, järn, koppar och fiskelina. Hennes konst är grandios och speciell. Gå på vernissage eller kolla in hennes hemsida www. isabellehallsjo.se  Vi har funnit varandra i lav, koppar, klippor och sand.

MadeleneMadelene Lodin sitter bakom järnvägen i en smedja i Järvsö och gör sina personliga, rena smycken. Jag bär hennes verk privat och på scen. Hon gör trollringar till mig och allt är förstås handsmide. Besök hennes verkstad eller gå in på www.madelenelodin.com

151016_sofia_SVV_005Sandra Näsström har flyttat till Paris med sitt märke Chambres. Här ser ni hennes vackra sommarklänning, som jag också brukar spela i. Jag använder hennes sköna kläder till vardags och på scen. Sandra gör SlowFashion och jag gör Slowmusic så vi är riktiga kompisar. Kolla in www.chambres.se

151016_sofia_SVV_001Kerber-klänningar har jag spelat i under vår och sommar 2015.  Fina Marielle Kerber skapar sin kollektion utifrån kvinnan som är petit, som jag.  Hon har lovely modeller och en resekollektion man lätt kan ha i resväskan. Hennes kollektioner finns på www.kerber.se och i butiken vid Nytorget i Stockholm.

151012_sofia_press_012-3Anna Fjord har gjort kappan på pressbilderna. Hon sitter i en ateljé i Paris under Mont Martre. www.annafjord.eu

liten-150520-Sofia-Karlsson-och-Martin-Hederos-07Världsberömda designern Sandra Backlund har gjort detta stickade konstverk. Tack Sandra. www.sandrabacklund.com